Hogyan játszaná macskája a Scrabble-t?

A macskák a legcsodálatosabb állatok a Földön … vagy legalábbis a legemlékezetesebbek! Bár kutyáinak valószínűleg más véleménye lenne, doromboló riválisaik hódították meg az internetet. És macskák által írt versekkel, macskaállamokkal, híres macskák, sőt űrhódítóként idézett macskák idézeteivel miért nem gondolkodik el azon, hogy a macskája hogyan játszana, ha Scrabble rajongó lenne? Itt van egy rövid lista azokról a mozdulatokról, amelyek miatt forróvá válhatsz… és egy újabb szőrös játékot akarsz játszani. Készen áll a legabsztraktabb macska listára az internet ezen részén?

1. A “dorombolás”, a “háziállat” és a “macska” szavak minden változatát elrendezi, nem feltétlenül ebben a sorrendben

A macskáknak nagyon szerencséjük van – a Scrabble szótár ezen gondolatok több száz változatát tartalmazza minden gondolkodó lény számára. Vagy szerencsés a Scrabble Dictionary, ha vannak ezek a kifejezések? A macskák mindenesetre kegyesen jóváhagyják emberi beosztottaik megállapításait. Legalábbis addig, amíg az általuk alkotott szavak egyikét elutasítják

2. Ragaszkodna ahhoz, hogy a szótár tévedjen … mindaddig, amíg nem tartalmazza azokat a szavakat, amelyeket maga alkotott

Hoppá … A macskák által összeállított szavakat nem számoló szótár határozottan elromlott. Lehetetlen, hogy nincsenek olyan kifejezések, mint “utólagos unatkozás”, “étel és konzerv” és “az a furcsa fal”. Az emberek nyilvánvalóan megint eltörtek valamit. Vagy kutyák. Ez határozottan ellenőrzi a kutyákat!

3. Ellenőrizte a következő szavakat: “kutya”, “ugatás” és “apport”

Tehát, ha egy macskával nyerni próbáló játékosnak eszébe jutna olyan gonosz kifejezéseket megfogalmazni, mint “ugatás”, “apport” vagy, ne adja a macskát, “kutya”, akkor figyelembe kellene vennie az ellenfél azonnali reakcióját. És ha a szótár valahogy tartalmazta ezeket a szörnyű szavakat, nos … mindig vannak ilyen hagyományos meggyőzési módszerek. Ilyenek például a karmok.

4. A táska remegésének puszta hangjára alig várta, hogy kicserélje a cserepeket

A cserépzsák megrázása hipnotizálhat. És ha ilyen módon előnyt szerezhetne ellenfelével szemben, ha olyan finom szavakat állítana elő, mint “étel”, “étel” vagy akár “étel”, nos … Ha nyerni akarna, és lebeszélné macskáját a cserepek cseréjétől, akkor ennek csak egyetlen módja lenne. A kérdés az, hogy szeretne-e menni a konyhába és kinyitni a hűtőszekrényt?

5. Ha véletlenül elveszítené a pontokat, véletlenül leütné a farkával a lapokat

Abszolút véletlen volt! – magyarázná a macskád. Ó, nyertél? Tényleg nem tudtam. Talán elölről kezdjük? De ezek a csempék velem maradnak. Végül is nem az én hibám, hogy megtörted a táblát. Vagy kompromisszumot kötünk – újra játszunk, de az első játék elveszített számomra. Ugye, nem fog problémákat okozni?

6. … és kedves szemeket tett, amikor egy rivális megpróbálta pótolni a veszteséget

És ha azon gondolkodnánk, hogy megcsináljuk őket, a macska taktikát váltana. Ahelyett, hogy olyan unalmas tevékenységekkel foglalkozna, mint a veszteségek pótlásához szükséges pontok számának kiszámítása, csak ellenfelét bámulja. Minden önmagát tisztelő macska tudja, hogy alacsony intelligenciájuk miatt az emberek nagyon gyorsan elkapják ezt az egyszerű trükköt. Természetesen használata sért egy kis macska méltóságot, de ami nem a győzelem érdekében történik!

7. Egyszer öt másodperc alatt megmozdult, majd egy órán át szemlélte a táblát

A macskák rendkívül nem szeretik az időkorlátokat. Természetesen az emberek egyetértenek vele, mivel természetüknél fogva rabszolgafajok, de macskával ilyen szám nem fog elmúlni. Nincs esély arra, hogy a mozgás fél órás korlátozásával is csatlakozzon a játékhoz. Ha gyors játékra számítasz – a macska egy órát sokkal érdekesebbet fog nézni, mint a táblán, a falon lévő helyzet. És ha közben ételt akar készíteni, akkor olyan gyorsan összeállítja a szót, hogy még a tűzhelyhez sem jut ideje. Mi van, ha megégeti vele a serpenyőt? Nos, a füsttel töltött helyiségek szellőztetését és nyitott ablakának szellőztetését igénylik … És ne számítson arra, hogy a macska menekülése előtt megmozdul.

8. Egy játékot sem fejezne be, mert unatkozik és elalszik a tábla közepén

Valójában nem számíthat arra, hogy egy macska teljesít bármilyen Scrabble szórakozást. Mielőtt a párbaj megoldódna, le kell aludni az éjszakai versenyeken a lámpa árnyékával. És hogy a tábla tökéletes alvási hely … Nos, a macska tudja, hogy másnap játszani fogsz vele. És ha le akarta írni ezt a győzelmet az oldalára a füzetbe, ne feledje, hogy a macska mindent lát. Még ha alszik is, akkor is figyel. Főleg azért, mert csak egy macska. És a macskák mindig nyernek. Még akkor is, ha veszítenek.